Over ons

U bent hier: Home › Over ons

Hier moest dan iets komen over wie we zijn. Maar wat als we u de geschiedenis van onze winkel liever besparen. Geen verhaaltjes over hoe we onze ham maken, pastei bakken en sausjes koken. Omdat we eigenlijk veel liever vooruit kijken, naar een toekomst met u als klant?

Onze slagerij

Wist u, dat we u elke keer met de glimlach zullen bedienen. U van harte welkom heten als u voor de eerste keer bij ons bent. En hoe we dat dan weten? Omdat u niet zult weten wat eerst te proeven. Misschien kwam u voor een worst of een kotelet, de kans is groot dat u thuis komt met een compleet diner, hapjes en toetje inbegrepen. En dan zult u onze betaal –automaat ontdekken. Het lijkt u misschien een ingewikkeld toestel, maar u zult versteld staan van de eenvoud en vooral de hygienische manier van betalen.

Weet ook dat we u graag helpen bij het uitkiezen van de beste hapjes voor uw borrel. Of de mooiste schotels voor uw feestjes. En kunnen we niet helemaal aan uw wensen voldoen, samen vinden we wel een alternatief.

Dan wil ik mij nu enkel nog excuseren voor de soms bizarre humor van onze medewerkers… Ze leven voor hun job. Alle remmen los, de grap is inbegrepen in de prijs. Kijk wel uit, ons goed humeur is besmettelijk.

Wij zijn hier graag. En hopen dat u graag terug komt.

Tot één van deze dagen,

Sabine